 
			Škola vaření s Romanem Paulusem - Středomořská kuchyně
			Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!
Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na středomořskou kuchyni. 
Můžete se těšit na ragú z králíka s olivami a sušenými rajčaty, steak z tuňáka s lilkovým kaviárem, jehněčí kebab a tzatziki, domácí pita chleba a nakonec sladkou tečku – citrónový koláč.
Středomořská gastronomie má i v našich zeměpisných šířkách velmi dobrý zvuk a potěší každého milovníka dobrého jídla. Procházka po zemích kolem Středozemního moře vám nabídne pohled do kuchyní Francie, Itálie i Orientu a připraví spoustu zajímavých inspirací.
			Datum a čas:
			6. 5. 2026 od 17.00 
			Místo konání:
			Bistro Paulus, Olomouc
			Cena:
			od 3 690 Kč
			