Škola vaření s Romanem Paulusem - Středomořská kuchyně
Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem! Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na středomořskou kuchyni. Můžete se těšit na ragú z králíka s olivami a sušenými rajčaty, steak z tuňáka s lilkovým kaviárem, jehněčí kebab a tzatziki, domácí pita chleba a nakonec sladkou tečku – citrónový koláč. Středomořská gastronomie má i v našich zeměpisných šířkách velmi dobrý zvuk a potěší každého milovníka dobrého jídla. Procházka po zemích kolem Středozemního moře vám nabídne pohled do kuchyní Francie, Itálie i Orientu a připraví spoustu zajímavých inspirací.
Datum a čas:
6. 5. 2026 od 17.00
Místo konání:
Bistro Paulus, Olomouc
Cena:
od 3 690 Kč