Polední menu

Česká klasika, kuchyně různých koutů Evropy i vůně exotiky. Neotřelé nápady, špičkové suroviny. Maso, ryby, těstoviny, zelenina. Minutky z grilu a pánve i dlouze tažené pokrmy. Naše polední menu je dobrou volbou pro všechny, kteří mají rádi kvalitu, dobře ochucené jídlo, vlídné zacházení a perfektní servis. Polední menu podáváme od 11.00 do 14.30. Pokud nechcete, nezdržíte se déle než půlhodinu. Bude nám ale potěšením, když zůstanete i na kávu, dezert nebo skleničku vína.

Naši nabídku si můžete objednat přes DameJídlo nebo Wolt.

Pondělí 3. 2. 2025

Polévky
Brokolicový krém s krutony1, 7, 945 Kč 
Vývar se zeleninou, smažený hrášek1, 3, 945 Kč 
Hotovky
Uzený hovězí jazyk s křenovou omáčkou, houskový knedlík1, 3, 7, 9185 Kč 
Kuřecí kung-pao, basmati rýže6, 7, 12185 Kč 
Speciality
Pražská šunka na medu s krémovou kaší, ředkvičkový salát7240 Kč 
Dýňové noky s máslovou emulzí a sýrem pecorino1, 3, 7240 Kč 
TIP TÝDNE - Steak z tuňáka s pak choi, pečenými bramborami a omáčkou rouille1, 4, 7540 Kč 

Úterý 4. 2. 2025

Polévky
Kuřecí velouté s kukuřicí7, 945 Kč 
Vývar s nudlemi a zeleninou1, 3, 945 Kč 
Hotovky
Vepřové výpečky se špenátem, bramborový knedlík1, 3, 7, 10185 Kč 
Smažené žampiony se šťouchanými brambory, tatarská omáčka1, 3, 7185 Kč 
Speciality
Hranolky s trhaným masem, cheddarem, jalapeños a česnekovým dipem7240 Kč 
Losos s květákovým pyré, omáčkou Beurre Blanc s kaviárem a bylinkovým olejem1, 7, 9, 12, 14240 Kč 
TIP TÝDNE - Steak z tuňáka s pak choi, pečenými bramborami a omáčkou rouille1, 4, 7540 Kč 

Středa 5. 2. 2025

Polévky
Dršťková polévka1, 945 Kč 
Vývar se zeleninou a celestýnskými nudlemi1, 3, 745 Kč 
Hotovky
Květákové placičky s čočkovým kari1, 3, 4185 Kč 
Pečené kuřecí stehno na bylinkách s rýží1, 9185 Kč 
Speciality
Risotto s houbami a parmazánem7, 9, 12240 Kč 
Zvěřinová sekaná s bramborovou kaší a celozrnnou hořčicí, nakládaná zelenina7240 Kč 
TIP TÝDNE - Steak z tuňáka s pak choi, pečenými bramborami a omáčkou rouille1, 4, 7540 Kč 

Čtvrtek 6. 2. 2025

Polévky
Bramboračka1, 7, 945 Kč 
Vývar se zeleninou a nudlemi1, 3, 945 Kč 
Hotovky
Králík na kořenové zelenině s dijonskou hořčicí a polentovým knedlíkem1, 3, 7, 9, 10, 12220 Kč 
Hrachová kaše s uzenou vepřovou krkovičkou, kyselou okurkou a Hranickým chlebem1, 3185 Kč 
Speciality
Caesar salát s krevetami1, 2, 3, 7, 10360 Kč 
Pečená telecí špička se špenátovými špeclemi a povidlovou omáčkou1, 3, 7, 10260 Kč 
TIP TÝDNE - Steak z tuňáka s pak choi, pečenými bramborami a omáčkou rouille1, 4, 7540 Kč 

Pátek 7. 2. 2025

Polévky
Minestrone s pestem1, 745 Kč 
Vývar se zeleninou a játrovými knedlíčky1, 3, 945 Kč 
Hotovky
Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkami1, 3, 7, 9, 10240 Kč 
Meruňkový rýžový nákyp1, 3, 7175 Kč 
Speciality
Nadívané kuře se salátem coleslaw1, 3, 7, 9, 12240 Kč 
Pappardelle se zvěřinovým ragú1, 3, 7240 Kč 
TIP TÝDNE - Steak z tuňáka s pak choi, pečenými bramborami a omáčkou rouille1, 4, 7540 Kč 

Polední menu podáváme od 11.00 do 14.30.

Moc si vážíme zpětné vazby a záleží nám na tom, abyste u nás byli spokojeni. Chcete se s námi podělit o zkušenost z bistra? Napište nám na info@bistro-paulus.cz.