 
			Škola vaření s Romanem Paulusem - Itálie
			Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!
Tentokrát se v kurzu vaření zaměříme na italskou kuchyni. 
Můžete se těšit na telecí carpaccio vitello tonnato, spaghetti Carbonara, šafránové risotto s krevetami, bramborové noky s kančím ragú a nakonec jablečný koláč s karamelem.
Vzpomínáte na letní dovolenou v Itálii a speciality, které jste tam ochutnali? Přijďte na kurz italské gastronomie a naučte se postupy a vychytávky při přípravě jídel z Apeninského poloostrova od těch nejzkušenějších. Odnesete si zkušenosti a rady, které vás posunou do nejvyšší italské ligy.
			Datum a čas:
			26. 2. 2026 od 17.00
			Místo konání:
			Bistro Paulus, Olomouc
			Cena:
			od 3 690 Kč
			