Degustační večeře s Romanem Paulusem a Radkem Davidem
K přípravě jarního menu pozval Roman Paulus svého kamaráda a jednoho z nejoceňovanějších českých kuchařů Radka Davida. Radek sbíral inspirace k práci po celém světě a absolvoval stáže v prestižních michelinských podnicích. Kromě jiného vedl několik restaurací v Kijevě a Praze, třeba proslulou La Verandu nebo Babiččinu zahradu. Nyní pracuje jako kreativní kuchař v nadnárodní gastro společnosti Aramark. Určitě stojí za to ochutnat jeho speciality jako jsou například tatarák s uzeným žloutkem a lanýžovým krémem, vepřovou nožičkou s kroupami a medvědím česnekem nebo cremeux z čokolády Gianduja s malinami. Důstojný doprovod dělají jídlům vybraná vína ze známých tratí jižní a západní Evropy.
Datum a čas:
23. 3. 2023, od 18:00
Místo konání:
Bistro Paulus, Olomouc
Cena:
od 2 090 Kč